×
 

Inschrijving

Inschrijving kan door online aan te melden via de registratielink.
Geregistreerde deelnemers ontvangen na inschrijving een bevestiging.
Annulering van uw inschrijving is mogelijk tot drie weken voor de door u aangegeven eerste middag. In dat geval wordt het inschrijfgeld, onder aftrek van administratiekosten terugbetaald. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.

Belangrijk

Omdat het vaak voorkomt dat werkgevers één of meerdere abonnementen nemen waar vervolgens verschillende werknemers gebruik van maken, ontstaat aan de registratiebalie nogal eens verwarring. Licht daarom a.u.b. de persoon die daadwerkelijk naar een onderdeel toe gaat goed in over de naam waaronder het abonnement bij de AMC Congresorganisatie is ingeschreven. Dit voorkomt misverstanden. Toegang is op datum van binnenkomst van het online inschrijfformulier.

Prijzen:

1 middag nascholing € 140,--
Abonnement (3 middagen  scholing) € 295,--
Incl. koffie/thee, lunch en administratiekosten.  

Plaats:

De nascholing vindt plaats in het Amsterdam UMC – locatie AMC, Meibergdreef 9, 1105 AZ Amsterdam op dinsdagmiddagen van 13.00 tot 16.00 uur. Inschrijving en lunch vanaf 12.30 uur.

Voor een routebeschrijving naar het Amsterdam UMC, locatie AMC, verwijzen wij u naar de website. In verband met werkzaamheden is de looproute vanaf metrostation Holendrecht gewijzigd, de tijdelijke route is enkele minuten extra lopen. Er is een gratis shuttleservice.

Nascholingscertificaat en accreditatie:

Accreditatie voor 10 december is verleend voor 3 punten door ABC1 (nascholing cluster 1) en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (scholing verpleegkundig specialisten).
Aangevraagd voor 3 punten bij het  Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (scholing reizigersadvisering) en het LCR, voor reizigersgeneeskundig (huis)arts) en reizigersgeneeskundige.

Alle deelnemers ontvangen een nascholingscertificaat op naam, dit geldt voor zowel de artsen als voor de verpleegkundigen.

Centrale Nascholingscommissie:

Mevrouw Prof. Dr. M. van Vugt, internist-infectioloog, Tropencentrum AMC
De heer P.A. Voorrecht, LCR verpleegkundige, Tropencentrum AMC
De heer Prof. Dr. M.P. Grobusch, hoogleraar Tropische Geneeskunde, AMC
Mevrouw J.S. Mulders, senior project manager, AMC Congresorganisatie

Inlichtingen:

AMC Congresorganisatie
Postbus 23213
1100 DS Amsterdam
Telefoon        020- 566 8585
E-mail            reizigers@amc.nl
Website         http://nra.amc-registration.nl/